HÄNG MED PÅ KNATTEBOLL!

TILL HÖSTEN STARTAR VI ETT KNATTELAG MED START MÅNDAG DEN 29/8

Hello world

ATT HA ROLIGT UNDER AKTIVA FORMER- DET ÄR VÅRT MÅL!

De flesta känner till hur fördelaktigt det är för oss att träna och hålla oss aktiva, vi stärker kroppen såväl som sinnet. Att träna tillsammans är roligt och ökar chansen att man får in långsiktiga hållbara träningsrutiner.

Nedan finner ni det Hurva Idrottsförening har att erbjuda!

KNATTEBOLL

Nu startar Hurva IF Knatteboll där alla barn är välkomna! Knatteboll är tänkt som rolig och lekfull träning där barnen får öva kordination och bollvana. Träningarna startar med gemensam uppvärmning, sedan delas gruppen upp i en grupp för de yngre barnen och en för de äldre, för att alla barn ska kunna utmana sig själva och ha roligt.

Måndagar kl 17:30 - 18:15

HURVA MOTION

Häng med på Nettans uppskattade träningspass! Med fokus på styrka, kondition och rörlighet håller hon pass anpassade för alla, oavsätt nivå.Träningen hålls utomhus, men är vädret alldeles för blött så har vi möjlighet att hålla träningen innomhus i klubblokalen.

Start tisdag den 6/9 kl 18:30 - 19:15

BUGGKURSER

En favorit är äntligen tillbaka, nämligen buggkurser!

Lär dig dansa bugg av en kunnig lärare och låt varje söndageftermiddag bli ett pulshöjande glädjerus!

Söndagar kl 15:00 - 17:00

Startdatum 9/10

BORDTENNIS

På Hurva IP finns ett bordtennisbord för utomhusspel, där är alla varmt välkomna att spela när som helst. Ta med raket och boll och spela så mycket ni bara vill! Det kostar ingenting men ni får gärna stötta idrottsföreningen genom att vara medlem!

HIF TIPSAR:

DU VET VÄL OM ATT DU KAN UTNYTJA DITT FRISKVÅRDSBIDRAG!